This Gallery was shortened and a pantry closet underneath removed to open the floor and kitchen and give an inviting feeling of the home. The carpet was removed and replaced with hard wood flooring. The gallery railing was replaced and the stair wall elongated to separate the stairs from the living room.

About Pascal V.

Pascal is an industrial designer, graphic consultant and engineering consultant who started his career in Germany, his native country, where he has worked in construction and renovation of historic as well as new buildings. His interest in other cultures and countries brought him to New York City in 1996 where he studied Industrial Design at the world re-known Pratt Institute of Art and Design.

This entry was posted in Interiors. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>